Zangeres

Zangeres

Leanne Lena is een veelzijdige zangeres en biedt een breed scala van mogelijkheden.
De muzikale invulling van een gelegenheid is vaak heel persoonlijk. Om te zorgen dat het geleverde entertainment perfect aansluit bij uw wensen kunt u vrijblijvend contact op nemen. Leanne Lena kent haast geen beperkingen en zal gegarandeerd kwaliteit leveren en uw gasten versteld doen staan.

De mogelijkheden

Van een swingend feest met complete live-band tot een ontroerend akoestisch koffie concert.
Om een indruk te geven van de mogelijkheden, hieronder een aantal voorbeelden.

Leanne Lena - Only

Begeleiding van tape (muziektracks). De meest eenvoudige optie. Geschikt voor alle settings.

Leanne Lena - Acoustic

Export-Text-IMG_8158-Edit

Akoestisch met een pianist of gitarist. Leanne Lena kan ook haarzelf begeleiden op de piano. Geschikt voor intieme settings.

Leanne Lena - met full band

image1

Met complete live-band en/of backing vocals. Geschikt voor feest evenementen. 

Leanne Lena & Koor

Zoek je een gast-solist voor jullie koor? Leanne Lena werkt graag met jullie samen, met een mooie mix van solo en gezamenlijke nummers.

Leanne Lena & Orkest

Leanne Lena heeft inmiddels veel ervaring met optredens in samenwerking met orkesten. Zoek je een solist voor bij jullie orkest? Leanne werkt graag met jullie samen. 

Leanne Lena & Friends

Leanne Lena heeft veel muzikale vrienden. Met veel plezier verzorgen Leanne en haar vrienden een stijlvol, muzikaal, meerstemmig optreden.  De ‘Leanne & Friends’ is te combineren met 1 van de andere opties.
Bijvoorbeeld: Leanne Lena, Orkest & Friends!

Leanne Lena - One woman show

Video afspelen

Leanne Lena schrijft zelf muziek en voorstellingen. Deze voorstellingen zijn geschikt voor zowel in het theater als in de huiskamer. Maak jouw verjaardag ontzettend origineel met als hoofdmenu een cabaretshow van Leanne Lena.

Leanne Lena - Hollandse glorie

Video afspelen

Leanne Lena maakt leuke liedjes programma’s met al die oude bekende hits. Even terug in de tijd. Geschikt voor verzorgingstehuizen, theater en voor in de huiskamer.