Lessen

Lessen

Muziek maakt gelukkig. Leanne Lena werkt in haar lessen vanuit plezier. Met haar persoonlijke aanpak zet zij de muzikale groei centraal, maar hoopt ook te inspireren en de passie voor muziek door te geven.

IMG_2206

Zangles

Zingen is heerlijk en iedereen kan het leren. Jong of oud, beginner of professional, iedereen is welkom bij studio Leanne Lena. Er zijn zoveel redenen om te zingen: lekker je favorieten nummers leren zingen, je stem ontdekken, techniek verbeteren of simpel weg leren durven te zingen! Wat jouw wensen ook zijn, Leanne Lena helpt jouw graag met wat jij nodig hebt.

Privé zangles

In de privé zangles gaat het helemaal over jouw stem, jouw mogelijkheden en jouw wensen. Er wordt gewerkt aan materiaal waar jij gelukkig van wordt. In een prettige en ontspannen sfeer wordt er gewerkt aan o.a. verbetering van techniek.

Duo-/trio zangles

Deze lessen zijn in de basis hetzelfde als de privé zanglessen. Er wordt op dezelfde manier gewerkt alleen dan met twee of drie personen. Het voordeel hiervan is, is dat je veel kunt leren van elkaars ervaringen. Voor beginnende zangers is deze les vorm vaak minder eng, omdat de aandacht verdeeld wordt.

Groepszangles

Deze lessen gaan vanaf 4 personen. Bijvoorbeeld een groep vrienden of collega’s  die gewoon wat beter willen leren zingen, of een groep vanuit een koor die ondersteuning zoeken voor bij het instuderen van partijen. Er wordt gewerkt aan passend materiaal waarbij de nadruk ligt op meerstemmigheid en samenklank. Daarnaast is er ook ruimte om aan solo’s te werken.

Pianoles

Piano leren spelen met plezier! Leer piano spelen door je favorieten nummers te leren spelen. Leer akkoorden en leer jezelf begeleiden.
Leanne Lena werkt niet vanuit een boekje, maar vanuit wat jij wilt leren. Muzikaal plezier staat voorop!

Combi-les

Wil jij zangles en pianoles? Dat kan ook gecombineerd worden. In de combi-les leer je het pianospelen en zingen te combineren.

Muziektheorie & Solfège

Muziektheorie: leer de muzikale taal begrijpen en toepassen: noten, toonladders, ritmes, akkoorden lezen en noteren.
Solfège: intervallen en drieklanken herkennen, toonladders zingen, van blad zingen, muziek noteren, etc..

Wil jij naar een muziekvakopleiding? Dan worden deze vaardigheden getoetst en is het handig om hier al wat kennis van te hebben. Ook als je deze wens niet hebt kan het interessant en nuttig zijn om deze vaardigheden te trainen. Bijvoorbeeld voor zangers die van blad willen kunnen zingen of mensen die geïnteresseerd zijn in het zelf schrijven of arrangeren van muziek.